Hemen Teklif Al

KEDİ KORUMA FİLESİ

09 Şubat 2020 - Pazar

Ailenizin bir parçası olan, çok sevdiğiniz kedinizi apartman şartlarında risklere karşı korumak şüphesiz çok zor. Özellikle balkon ve camlardan düşmeleri gibi tehlikelere baş etmek için elinizde mutlak faydalı bir çözüm olması gereklidir. Zira kediler özellikle kuş gibi uçan canlıların peşindeyken, kaçıncı katta olduklarını unutur ve düşme riski ile karşılaşırlar. Kedinin 4 ayağı üzerine düşmesi kavramı ise bir binanın 4. Katı için söz konusu değildir, zira doğal ortamlarında bu canlıların çıktığı en yüksek ağaç dahi bu yükseklikte değildir. Sonuç olarak Kedi Koruma Filesi kullanılmamış evlerin, cam veya balkonlarından düşen kediler, büyük olasılıkla hayatlarını kaybederler. Bu riskin ortadan kaldırılması için ise en kesin çözüm bahsettiğimiz üzere Kedi Koruma Filesi ürünleri olacaktır. Doğru şekilde sabitlendiklerinde, kedilerin korunmasını sağlayan ürünler ayrıca kuşların eve veya balkona girmesine de engel olabilmektedir.

Kedi Koruma Filesi, oldukça güçlü bir üründür ve bu ürünü kediniz parçalayamaz. Gerilerek kullanılmasından dolayı dolanma ve benzeri ihtimaller de söz konusu olmayacaktır. Ayrıca ağ gözenek genişlikleri de kedinin arasından geçmesine imkan tanımamaktadır. Bu sayede sevimli dostunuz apartmanda güvenle yaşayabilmekte siz de gönül rahatlığı ile balkon kapılarınızı ve camlarınızı açık bırakabilmektesiniz. Kedi Koruma Filesi ürünlerimiz özel materyalden imal edilmiştir, kolay biçimde monte edilip, istendiği zaman kolaylıkla sökülebilmektedir. Dilediğiniz ebatta sipariş edebileceğiniz ürünleri dilediğiz zaman sipariş edebilir, güvenli ödeme platformu üzerinden kartla veya banka transferi ile ödeme yapabilirsiniz.

Kedi Koruma Filesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 yada 0542 672 46 26  numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !