Hemen Teklif Al

BADMİNTON FİLE KALINLIK VE ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

08 Aralık 2020 - Salı

Badminton sahalarının çevre kaplaması ve oyun ağları için özel olarak üretilmiş Badminton Ağ ve Fileleri hakkında bilginiz var mı? Ağ gözenekleri özel olarak 2cm biçiminde boyutlandırılmış yükseklik ve genişlik değerleri profesyonel ölçeklere uygun olarak hazırlanabilen ürünlerimiz spor alanlarınızda özel çözümler elde etmenizi sağlıyor. Badminton Ağı ve Fileleri polyamid materyalden imal edilmiştir ve uzun süre formunu kaybetmeden kullanılabilir. Gerilim, ısı ve diğer iklim koşullarına dayanıklı olup, kurulumu özel uzmanlık gerektirmez. Spor standartlarında profesyonel veya dilediğiniz boyutlarda sipariş edebileceğini ürünler ayrıca çevre ağı biçiminde de kullanılabilmektedir. Badminton sahasını izole etmek için kullanabileceğiniz bu ağ sisteminde de yine 2 cm ağ gözeneği benimsenir. Badminton topunun çıkamayacağı bu genişlik hem oyun ağında, hem çevre ağında aynıdır.

Badminton Fileleri, çevre için üretilen türlerinde daha kalın bir halattan üretilirler. Şok mukavemeti daha yüksek olan ürün, sahayı çevre ve tavan biçiminde kaplayabileceği gibi, istenirse sadece çevre ağır olarak da kullanılabilir. Badminton Ağ ve Fileleri, çevre için tercih edildiğinde talep edilen ölçülere uygun biçimde hazırlanır. İstediğiniz boyutta hazırlanabilen ürünü, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Badminton Ağ ve Fileleri istendiği zaman sökülüp, depolanabilir. İleri bir tarihte yeniden kullanabileceğiniz ürünleri dilerseniz seyyar sahalar oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Badminton Ağ ve Fileleri siparişlerinizi için sitemizdeki ürünleri inceleyebilir, dilediğiniz ürünü güvenli alışveriş platformundan sipariş edebilirsiniz.

Badminton Çevre Filesi ve Badminton Fiesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !