Hemen Teklif Al

Halı Saha Filesi Nedir?

11 Ekim 2020 - Pazar

 

Spor alanlarının çevrelenmesi ve içerideki bölümlendirmeler için kullanılan, sağlıklı, uzun ömürlü ve ekonomik çözümler olan Halı Saha Ağı ve Fileleri, çevre ağı, tampon ağı, kale arkası ağı, kale ağı, bölme filesi ve tavan ağı şeklinde kullanılabilmektedir. Halı sahaların giriş güvenliğinden ziyade, sporcuların sert bir materyal olan metal koruma örgülerine çarpmaması için tampon yapılabilecekleri gibi, güvenlik ihtiyacının duyulmadığı durumlarda, çevre ve tavan ağı biçiminde de kullanılan Halı Saha Ağı ve Fileleri, özellikle şehir içindeki tesislerin tavan kapatması için yoğun biçimde kullanılmaktadır. Büyük spor tesislerinde sahaların ayrılmasında da kullanılan Halı Saha Ağı ve Fileleri, kaleler ve kale arkasında profesyonel sahalarda dahi kullanılabilmektedir.

Halı Saha Ağı ve Fileleri, tampon olarak kullanılmak durumundadır. Zira, gerek içerideki sporcuların güvenliği, gerekse topun dışarıdaki yapıları, araçları veya insanları rahatsız etmemesi ve zarar vermemesi için tedbiren kullanılan ürünler, kale arkasında zorunluluk olarak kullanılır. Açık tribünlü sahalarda, sürekli atış yapılan kalelerin çevresinde topun aşıp, dışarıya gitmemesi için en doğru çözüm şüphesiz Halı Saha Ağı ve Fileleri olacaktır.

Açık veya kapalı alanlarda kullanılabilen Halı Saha Ağı ve Fileleri, yüksek nitelikli UV-Polyamid malzemeden üretilmiştir. Materyal uzun süre niteliğini koruyabilmekte, sökülüp tekrar takılabilmekte veya başka maksatlarla değerlendirilebilmektedir.  Sitemizden vereceğiniz siparişlerini, istediğiniz ebatta hazırlanmakta ve siparişinize müteakip olarak adresinize en hızlı şekilde gönderilmektedir.

 Halı Saha Filesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 yada 0542 672 46 26 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

Paylaş:

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !