Hemen Teklif Al

VOLEYBOL FİLESİ NEDİR EBAT VE ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

09 Mart 2020 - Pazartesi

Diğer spor branşlarından bariz bir şekilde farklı olarak voleybol, Diğer spor branşlarından bariz bir şekilde farklı olarak voleybol, ''file oyunu'' üzerine kuruludur. Filenin yüksekliği, oyuncuların fileye teması, hücum vuruşu anındaki topun fileye göre yüksekliği gibi oyunu etkileyen birçok değişken, direkt olarak voleybol filesiyle ilgilidir. Voleybolun popüler bir dış mekan sporu olması, oynamak için sadece fileyi bağlayabileceğiniz iki nokta ve bir voleybol topu bulmanızla alakalıdır. Firmamızda çeşitli özellikte voleybol filelerinin imalatı ve ithalatı yapılmaktadır. Size uygun olan fileyi bulmak için bu satırları okumanız yeterli olacaktır.

Nizami bir voleybol filesinin ebatları ve özellikleri:

  • File, 1 m genişliğinde, 9.50 ila 10 m uzunluğundadır (yan bantların her bir yanındaki 25 ila 50 cm dâhil) ve 10 cm lik karelerden oluşmuş siyah iplerden yapılmıştır.
  • Filenin üst kısmında 7 cm genişliğinde, iki kat beyaz çadır bezinden yapılmış yatay bir bant file boyunca dikilmiştir. Bandın her iki ucunda onu direklere bağlayan ve gergin durmasını sağlayan ipin geçtiği bir delik bulunur. Bandın içinden geçen esnek kablo fileyi direklere bağlar ve üst kısmının gergin durmasını sağlar.
  • Filenin alt kısmında üst banda benzer, 5 cm genişliğinde, içinden ip geçirilmiş başka bir yatay bant vardır. Bu ip fileyi direklere bağlar ve alt kısmının gergin durmasını sağlar.
  • İki adet beyaz bant, her iki yan çizginin üzerinde yer alacak şekilde fileye düşey olarak bağlanır.
  • Yan bantlar 5 cm genişliğinde ve 1 m uzunluğunda olup filenin bir parçası olarak kabul edilirler.

Voleybol Çevre Filesi ve voleybol Filesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 yada 0542 672 46 26 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !