Hemen Teklif Al

TENİS FİLESİ BOY VE ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

09 Mart 2020 - Pazartesi

Spor alanlarının kaplamasında farklı çözümler kullanılır. Açık ve kapalı alanda, farklı zeminlerde oynanan teniste tenis kortu ölçüleri, Uluslararası Tenis Federasyonu- International Tennis Federation (ITF) tarafından belirlenmiştir. Oyunun hangi zeminde oynandığı ölçülerde herhangi bir farklılık yaratmamaktadır. Her zemin için tenis kortu ölçüleri aynıdır. Buradaki tek farklılık ölçülerin tekler ve çiftler maçları için ayrı ayrı belirlenmiş olmasıdır. Tekler için belirlenen tenis kortu ölçüleri, 78 feet uzunluğunda yani yaklaşık 23,77 metre, 27 feet yani yaklaşık 8,23 metre genişliğindedir. Çiftlerde ise ölçü uzunlukta aynı kalırken, genişlikte değişmektedir. Çiftler maçındaki kortun genişliği 36 feet yani yaklaşık olarak 10,97 metre olarak belirlenmiştir.

Filenin gerildiği direk yüksekliği 1,07 metredir. Gerilen ağın yüksekliği ise 91,4 cm’dir. ITF tarafından belirlenmiş olan bu ölçülerin tamamı standart tenis kortu ölçülerini tanımlamaktadır ve tüm kortlarda uygulanmaktadır. Tenis sahası üzerindeki çizgiler kort alanının sınırlarını belirleyen çizgilerdir. Bu çizgilerin kalınlığı 5 cm olarak belirlenmiştir.

Tenis Kortu Bölme Filesi, Tenis Kortu Çevre Filesi ve Tenis Fiesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 yada 0542 672 46 26 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !