Hemen Teklif Al

HENTBOL FİLESİ BOY VE ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

07 Ağustos 2020 - Cuma

Spor müsabakalarında uygun alanın tesisi sporun icrası üzerinde ciddi şekilde etkili olan bir husustur. Bu kapsamda, spor alanlarının bölümlendirilmesi için çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. Hentbol, sporun nitelikleri itibariyle çevresinin kapatılması gereken bir spor dalıdır ki, Hentbol Ağı ve Fileleri kullanarak bu çözüme ulaşmak mümkündür. 60x100 ve 120x100 ağ genişliğine sahip Hentbol Ağı ve Fileleri kullanarak alan güvenliğini ve spor alanın bölümlenmesini sağlayabilirsiniz. Çevre ağı olarak kullanılan ürünler, alandan topun çıkmasını engellerken, oyuncuların alanı verimli kullanmasını da sağlamaktadır. Kaldı ki bazı büyük salonların bölümlendirilmesi için kullanılması zorunlu olan Hentbol Ağı ve Fileleri alanın kullanım niteliklerini geliştirmektedir.

Bazı salonların içerisinde veya açık alanlarda aynı zeminde birden fazla spor dalı yapılması söz konusudur. Bu durumda alanların ayrılıp ilgili spor dalına rezerve edilmesi sağlanır. Hentbol Ağı ve Fileleri bu noktada ihtiyaçlarınızın mükemmel çözümü olmaktadır. Polyamid malzemeden üretilmiş olan ağlar, yüksek dayanıklılığa ve uzun ömre sahiptir. Hentbol Ağı ve Fileleri defalarca ve uzun yıllar kullanılabilir. İhtiyaç olmadığı durumlarda sökülüp, ileri bir tekrar kullanılabilen ürünlerin tedariki ise firmamız tarafından yapılmaktadır. Sitemizden ihtiyacını olan ebatta Hentbol Ağı ve Fileleri sipariş edebilir, mükemmel çözümlere en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Sizin için ürünlerimizi en kısa zamanda hazırlayarak adresinize gönderiyoruz. Hemen sipariş verebilir, dilerseniz kredi kartınızla online ödeme yapabilir veya banka transferi ile de ödeyebilirsiniz.

Hentbol Fiesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 yada 0546 672 46 26 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !