Hemen Teklif Al

Çamaşır Filesi Nedir ?

10 Ekim 2020 - Cumartesi

ÇAMAŞIR YIKAMA FİLELERİ

Büyük ölçekli çamaşırhanelerde, tek seferde farklı birim veya kişilere ait çamaşırların birbirine karışmadan yıkanabilmesi için uzun zamandır kullanılan bir yöntem olan Çamaşır Yıkama Fileleri firmamız tarafından en yüksek niteliklerle sunulmaktadır.

Oteller, kamu ve özel sektör çamaşırhaneleri ve modern laundry hizmeti veren yıkama merkezlerinde güvenle kullanılabilecek ürün bohça biçiminde olup, silindirik bir yapıya sahiptir. Üst kısmındaki iple sıkıştırılıp ağzı kapatılabilen ürün, 2cm yükseklikte ağ genişliğine sahiptir. Ürünün içerisinden çok küçük çamaşırların dahi çıkması mümkün değildir, bununla birlikte suyun tüm çamaşırlara işlemesi için gerekli şartları Çamaşır Yıkama Fileleri sağlamaktadır.

Isı direnci yüksek olan polyamid bazlı iplik sayesinde defalarca kullanılmasına karşın zarar görmeyen Çamaşır Yıkama Fileleri, firmamız tarafından mümkün olan en uygun fiyatla müşterilerimize tedarik edilmektedir.

Toplu yıkama merkezlerinde ayrıştırma iki türlü yapılabilir. Birinci yöntem her makineye tek bir kişi veya gruba ait çamaşırların konulması olacaktır ki, dev boyutlu endüstriyel makinelerde bu mümkün değildir. İkinci alternatif olan Çamaşır Yıkama Fileleri kullanımı ise genel geçer yöntemdir ve dünyanın her yerinde kullanılmaktadır.

Firmamızdan sipariş edeceğiniz Çamaşır Yıkama Fileleri özel ölçülere göre hazırlanabilmektedir. Dilediğiniz büyüklükte ve adette sipariş verebilir, ihtiyaçlarınız ölçeğinde çözümler elde edebilirsiniz. Sitemizden dilerseniz kredi kartınızla güvenli ödeme platformunu kullanarak veya havale/eft yöntemi ile alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerin en hızlı şekilde hazırlanıp kargoya teslim edilmektedir.

Halı Saha Filesi hakkında Fiyat Teklifi Almak, Ölçülerinizi Bildirmek veya Detaylı Bilgi İçin 0212 853 46 26 yada 06542 672 46 26 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. ürünleri İncelemek için TIKLAYINIZ

Paylaş:

TEKLİF ALMA FORMU


liman file

Yeni Ürünlerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun !